Vuit motius per escollir el Màster en Nutrició i Metabolisme
Catalunya, motor econòmic del sud d'Europa, és un referent d'innovació en la indústria agroalimentària i la salut, dos sectors fortament arrelats a la zona i que han superat la difícil conjuntura dels últims anys incrementant el seu nivell de competitivitat. Centres com la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona han estat protagonistes actius en aquest procés, actuant de palanca del coneixement i proveint al teixit industrial de recerca de qualitat i desenvolupament tecnològic per a la millora i la diferenciació dels productes i serveis.
Amb projecció internacional, els continguts del Màster en Nutrició i Metabolisme es nodreixen en gran part de l'experiència acumulada en els darrers anys en aquesta tasca, i compta amb la col·laboració no només de docents i investigadors experts en diferents àrees del coneixement -de la Química a la Medicina, de la Farmàcia a la Biologia- sinó amb la implicació d'empreses, centres hospitalaris i de grups de recerca amb una àmplia trajectòria en nutrició bàsica i clínica, nutrigenòmica i aliments funcionals.